Talli

Hevoskuntolan talli sijaitsee maaseudulla hyvien yhteyksien varrella. Talli on rakennettu vuonna 2008 ja siellä on 6 karsinaa. Pihattotalli on samassa rakennuksessa ja sinne mahtuu 9-11 hevosta. Tilan omien hevosten lisäksi talliin majoitetaan kuntoutettavia hevosia.

Kaikki tallin hevoset saavat ulkoilla koko päivän, kelien salliessa yötä päivää. Kaikissa tarhoissa on katokset. Kesällä hevoset pääsevät laitumelle tai saavat vihreää heinää tarhaan. Tarhat ovat reilun kokoisia ja ne siivotaan viikottain. Sairastarhoja on kaksi ja niissä on katokset, lisää voidaan tehdä tarpeen mukaan. Vieraat hevoset tarhataan aina yksin turhien vahinkojen välttämiseksi.

Hevoset ruokitaan viisi kertaa päivässä laadukkailla rehuilla. Heinä on esikuivattua sekä analysoitua ja se tulee hevosen heinään erikoistuneelta viljelijältä. Tallin puolella on heinäautomaatit, joilla hevoset saavat heinät viisi kertaa päivässä. Väkirehuna syötämme Racingin Selected täysrehua, joka maistuu hevosille yleensä hyvin ja sopii myös herkkävatsaisille ja lihasongelmaisille hevosille.dsc_01922.jpg

kuva_tai_video_019.jpg